Gastenverblijf De Puntschuur

Welkom bij De Puntschuur!

Wij verhuren onze Puntschuur, met overdekt terras en tuin aan gasten die houden van rust, ruimte en ontspanning in Zeeland.

Het huis staat in de polder, op het eiland Tholen, in de plaats Sint Maartensdijk.Wij zijn omsloten door een kleurrijk bos, een grote aangelegde tuin en veel landbouwgrond. De boeren wonen om de hoek, dus ronken de tractors in de zomer. Het oude water, de Weel staat sinds de 14e eeuw op de kaart van het eiland Tholen. Oude elementen vanuit de boerderij aan de Paaldijk hebben we gebruikt voor dit mooie huis.

Indeling huis

Wij houden van oude materialen en hopen dat u die liefde met ons deelt. Wij hebben geprobeerd het huis zo in te richten dat ieder zich er thuis voelt. Het is niet groot, met een totale oppervlakte van 36m2 en een vide. Alles hebben wij getracht in de ruimte te plaatsen, wat al de nodige inspanningen heeft gekost.

Ons huis heeft een kleine luifel, waar u in de ochtend prima kan zitten; tevens hebben wij in de tuin  een eettafel met stoelen. Het huis heeft een keuken met, koelkast en een 4 pits gastoestel.Aansluitend op de keuken hebben wij een cosy zitgedeelte met eettafel en 4 Lloyd Loom stoelen. Het huis is rijkelijk voorzien van servies, glaswerk en luxe bestek. Wij hebben getracht het huis te voorzien van een originele uitstraling. Het slaapgedeelte beneden is voorzien van een 2-persoons Auping bed. Aan de andere kant hebben wij een badkamergedeelte; met een afsluitbare w.c. De douche met wastafel bevindt zich "achter" een muur.

Op de bovenverdieping heeft u een vide, met een slaapgedeelte; prima geschikt voor kinderen, die van een beetje avontuur houden. 

Wij genieten hier van de Zeeuwse lucht, de lekkere Zeeuwse zee en stranden en Zeeuws eten, misschien wilt u graag onze gast zijn, dan kan dat. Wij willen u graag verwelkomen en een prettig verblijf bieden.

Indien u speciale vragen heeft, of met ons de mogelijkheden van uw verblijf wilt bespreken, schroomt u dan niet mij te bellen, of te mailen.

Will van Beijmerwerdt

06-53845668

w-v-b@live.nl

Parkeergelegenheid

Wij hebben  genoeg parkeergelegenheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

Voor wat betreft de prijzen verwijzen wij naar het hoofdstuk beschikbaarheid en prijzen. Dit is een apart onderdeel op deze website. 

 

 

 

 

 

      ​