Vakantiehuis De Zeeuwse Dijk, eiland Tholen Sint Maartensdijk

GEDURENDE DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS ZIJN ONZE HUIZEN VOLGEBOEKT! ER ZIJN NOG EEN PAAR DAGEN VRIJ, GAARNE CONTACT MET ONS OPNEMEN ALS U NOG DE BESCHIKBAARHEID WILT WETEN.

Welkom bij De Zeeuwse Dijk en De Puntschuur

 

De Zeeuwse Dijk

De Puntschuur

Wij verhuren ons vakantiehuizen, zomerhuizen of bed and breakfasts, met allebei een overdekt terras en tuin,  aan gasten die houden van rust, ruimte en ontspanning in Zeeland.

De huizen staat in de polder, op het eiland Tholen, in de plaats Sint Maartensdijk.Wij zijn omsloten door een kleurrijk bos, een grote aangelegde tuin en veel landbouwgrond. De boeren wonen om de hoek, dus ronken de tractors in de zomer. Het oude water, de Weel staat sinds de 14e eeuw op de kaart van het eiland Tholen. Oude elementen vanuit de boerderij aan de Paaldijk hebben we gebruikt voor zowel De Zeeuwse Dijk als de Puntschuur.

Indeling De Zeeuwse Dijk

Wij houden van oude materialen en hopen dat u die liefde met ons deelt. Wij hebben geprobeerd het huis zo in te richten dat ieder zich er thuis voelt. Koken en eten is onze passie, vandaar de uitgebreide keuken en de mogelijkheid om mee te eten: chambre d'hote.

Ons huis heeft een overdekt terras, welke alleen door u als gast wordt gebruikt. Het terras is voorzien van een eettafel met stoelen. Het huis heeft een keuken, voorzien van 5 pits gastoestel, magnetron, oven, koelkast, vaatwasser en ander keukengerei. Aansluitend op de keuken hebben wij een uitschuifbare tafel staan, met mogelijkheid tot 6 eetkamerstoelen.

De woonkamer is voorzien van een bank, annex slaapbank met 2 stoelen, een t.v. met dvd speler. Tevens hebben wij een Bang en Olufsen installatie om cd's af te spelen. Wij hebben een extra slaapkamer met een twijfelaar gemaakt op de begane grond. Op de bovenverdieping heeft u een vide, met aansluitend een slaapkamer. Het 2 persoons Aupingbed kan voorzien worden van een pont d'amour, zodat het een 2 persoonsbed wordt. Tevens hebben we 2 losse bedden ter beschikking en een campingbedje. De badkamer heeft een aparte w.c. en een douche en wasbak. In totaal kunnen er 6 mensen slapen.

Indeling De Puntschuur

In de Puntschuur zijn oude en nieuwe elementen gebruikt. Wij hebben geprobeerd het huis zo in te richten dat ieder zich er thuis voelt. Het is een compact huis geworden, waarbij wij de bovenruimte/vide zo hebben ingericht, dat u er kunt zitten, of als u met 3 personen bent, er 1 kan slapen.

Het huis heeft een klein overdekt terras, welke alleen door u als gast wordt gebruikt. Daarnaast hebben wij een tuintafel met stoelen staan. Het huis heeft een keuken, voorzien van een 4-pits gastoestel,  oven, koelkast en ander keukengerei. Aansluitend op de keuken hebben wij een kleine tafel staan, met 4 eetkamerstoelen

We hebben een t.v. staan, met de gebruikelijke zenders erop. Het slaapgedeelte is voorzien van een Aupingbed (140 breed). Het douchegedeelte heeft een wastafel en een afsluitbare w.c.

Wij genieten hier van de Zeeuwse lucht, de lekkere Zeeuwse zee en stranden en Zeeuws eten, misschien wilt u graag onze gast zijn, dan kan dat. Wij willen u graag verwelkomen en een prettig verblijf bieden.

Indien u speciale vragen heeft, of met ons de mogelijkheden van uw verblijf wilt bespreken, schroomt u dan niet mij te bellen, of te mailen.

Will van Beijmerwerdt

06-53845668

w-v-b@live.nl

Wij zijn ook te vinden op Booking.com, Airbnb, Natuurhuisje en Erfgoed Logies; daar kunt u ook de beoordelingen lezen.

Parkeergelegenheid

Uw  fietsen kunt u veilig stallen onder het afdak. Tevens hebben wij genoeg parkeergelegenheid.

 

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

Vanaf 69,00 Euro kunt u al met 2 personen overnachten in De Zeeuwse Dijk.

Vanaf 65,00 Euro kunt u al met 2 personen overnachten in De Puntschuur.

Als u direct wilt boeken, kan dat via de kalender bij beschikbaarheid of bellen: 06.53.84.56.68.

 

 

 

 

 

 

 

Bed and breakfast zeeland keuken      Bed and breakfast eettafel

bed and breakfast zeeland       Bed and breakfast zeeland